Pink Diamond

28 September 2012

Shopping dan dapat voucher Elianto

Hari ini hari Jumaat kan?lunch hour hari ini 2 jam 30 minit..so, kami sepakat-sepakat pergi ke Jusco Wangsa Maju...konon nak shopping before ke Tambun esok!ecece..konon soping sangat la kan...dorang-dorang ni nak beli aksesori untuk dinner malam esok...
 
Aku???tak de beria nak beli kasut bagai macam dorang..sebab nak pakai heel tak boleh kan..nak pakai baju yang over-over untuk dinner pun tak boleh..hehe..pakai yang hadooo...
 
Tapi kat Jusco tadi, sempat la singgah Elianto..beli barang sikit...bayar sekali dalam satu resit dengan dorang semua, dapat la Mascara free!hehe..Mascara tu aku yang punye..hehe...i loike.dapat mascara free..tapi untuk dapatkan mascara tu kene berbelanja RM100 in a single receipt..
 

Then, dah dapat mascara free tu, dapat pulak voucher RM20 sebanyak 2 keping...sebab setiap pembelian RM50 dapat RM20 voucher...total beli barang tadi pulak, RM130..so, sebab tu lah dapat 2 keping voucher RM20..
Sekeping voucher tu untuk my fren...sekeping lagi op koz la untuk aku..hehe...voucher ni valid sehingga November nanti..

So, untuk pencinta barangan Elianto, boleh la pergi shopping sekarang!

Tadi masuk opis je dah pukul 3pm..mujur bos tak nampak!
 

7 comments:

  1. May , Kalau May berminat , May call or sms no ni ek 0194711767 (ida) kwn fiza :)

    ReplyDelete
  2. waahh...me kalo dapat mekap free sentiasa akan dalam mode kegembiraan:)

    ReplyDelete
  3. heehehhe best laa..kan...

    err..mai la order kalau suka,
    http://miaduniaku.blogspot.com/2012/09/rempah-masak-hitam-mudah-dimasak-enak.html

    ReplyDelete
  4. adess,, bila la muja nak start bermake up ni,, huhu

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page