Pink Diamond

15 September 2012

Jamuan raya untuk Dept Tingkat 10!

Assalamualaikum....

Hari ni nak update entry bergambar...so, kalau nak muntah pun boleh la..heheheheheeee...pada hari Jumaat bersamaan 14hb September, department untuk tingkat 10 pun mule buat makan-makan untuk all staff...kami buat ala kadar je..tapi, alhamdulillah...cukup untuk cover budak-budak department lain yang datang beraya kat floor kami..

Menu hari ni, ada nasik tomato, laksa penang, lemang, rendang, kuih muih, kuih raya, sate, spagheti...eh..macam-macam la ada...paling sedap, laksa yang akak opis aku buat la..pergh....sedap...

tapi macam bese la...aku memang tak kan sajikan gambar-gambar makanan pun..hehe......gambar muke kitorang je....boleh.?? .;p

Ada 2 department je dalam gambar ni..tu pun ade yang takde dalam gambar..tak sporting la tu kan..pe lagi...tapi, kat floor kitorang tu memang di 'kongker' oleh budak department aku...

Oh ye..baju aku pakai tu bukan la baju raye..hehe...dah pernah pakai sekali masa g wedding ari tu...aku kan takde mood nak beli baju raye sangat hari tu..so, mane-mane baju yang selalu beli dan tempah sebelum raye tu, jadi la baju raye..hehee...

peyot pun dah nampak bolat tu..hehe...ada hati lagi nak pakai baju kurung modern kan..kikikiki...



Tibe-tibe rasa sungguh sweet kali gambar-gambar kami ni kan..hahahaha.....aku memang suka bergambo ramai-ramai ni..mujur gambar-gambar yang aku upload dari gambar yang di tag kat FB..kalau dari original softcopy, lagi muntah la korang tengok entry bergambar ni!!!

p/s: nanti mesti ada comment dari Munn....jeles ayatnye yang bese..sebab tempat die keje hanye lah die melayu...eh.ye ke Munn??Hahaha

7 comments:

  1. menyampah! sebat kang nak? huhu

    *bestnye dah nampak peyot!

    ReplyDelete
  2. waaahhh. mama to be masih hepi beraya yaaaaa. :)

    ReplyDelete
  3. slmt hr ry puan may;) br nk ucap lpas lama xblogwalking..hihi..rindu! hrap2 sht ngn baby dlm prut.hihi...

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page