1 October 2012

Doa dan wirid bagi ibu hamil

Assalamualaikum...

Malam ni,bace buku ni dulu sebelum tidur..


Buku ni pun mak bagi..:) masa balik kampung hari tu..dia bagi suruh bace la kan.bukan simpan dalam beg balik kampung.hoho..

P/s:kesihatan tak mengizinkan untuk update entry berjela-jela bercuti di Tambun semalam..tadi customer datang nak sewa dulang pun kene naik umah sebab aku tak larat turun naik tangge.

posted from Bloggeroid

11 comments:

  1. bagus buku tu..slllah baca yaa..

    ReplyDelete
  2. takpe..kesihatan tu lagi penting daripada entri ok..hehe

    ReplyDelete
  3. Ohh.. terbaik lah buku nih.. ^_^ nanti bila dah kawin.. leh la beli.. hehe.. ^_^

    ReplyDelete
  4. bagus la tu,, bakal ibu,, insya ALLAH dapat anak soleh dan solehah,, amiin :D

    ReplyDelete
  5. Wah penuh dengan ilmu... Selamat membaca May..

    ReplyDelete
  6. :) tq info utk kegunaan akan dtg

    ReplyDelete
  7. bagusnya mak may masih simpan buku2 ginie

    ReplyDelete
  8. erm..belum ada masa lagi nak cr buku2 mcm nih..ko mc ke?

    ReplyDelete
  9. selamat membaca kak..:)

    p/s : cuci gambar tu,bayar guna atm atau online je..:)

    ReplyDelete
  10. bagusnya baca buku2 cenggini.
    sangat berbangga dengan anda. nak jadi macam anda juga nanti :)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page