Pink Diamond

14 October 2012

Dulang hantaran untuk disewa kembali available

Assalamualaikum...


Hari ni dulang hantaran yang disewa dah kembali ke tangan aku..

Esok akan ke tangan orang lain pulak..jadi,dengan ini aku nak bagitau dulang untuk sewa available selepas raya haji nanti ye....


Sesiapa berminat boleh la email aku dengan sepantas kilat...hehe...ada 8 pcs available hokei...:)
posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. cantik2...:)

    xp kina nak kawen lambat lagilah heheeh:)

    ReplyDelete
  2. saya nak sewa la..hehe..gurau jerr...

    tak plan nak kenduri lagi..angan2 nak kawen jer ^_^

    ReplyDelete
  3. kalau xkawen lg boleh sewa :p hihi masa kol umi , umi ckp dia masak ikan masak kicap . so buat ikan kicap jugak la :p

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page