4 October 2012

Dinner Telur Bungkus!

 
Last night, aii malas-malas nak masak...huhu.. tapi, kesian kat si suami takut kelaparan...masak jugak la...lauk paling mudah..telur bungkus sudah......


Gunekan segala bahan yang ada dalam peti.daging, ayam..paling penting, tak payah menumbuk atau meng'blender' bagai..hehe...hanya potong dan hiris aje..

 Gambar takde la menarik sangat pun..decoration untuk present kat u all pun tak hadooo..haha..sebab perut dah lapor...nak makan cepat-cepat je...tapi dah 2x buat memang licin...hehe.....


Mix vegetable takde.yang ade hanye la jagung yang selalu aku buat jagung rebus tu...ape lagi..sumbat.....bungkus..hehe...

19 comments:

  1. WAH! TAK TERFIKIR NK BUNGKUS JAGUNG DLM TELUR..SLalu nasi paprik je..hihi~

    ReplyDelete
  2. sedap tu kalau makan dengan nasi panas...erm berselera.

    ReplyDelete
  3. haha...hari tu saya buat sekali..tak jadi...terus tak buat dah..

    ReplyDelete
  4. kalau buat telur bgkus telur tuh mesti koyak..haishh..ada tips nak kasi tlur xkoyak n isi dlm xtrkeluar?? hehehe

    ReplyDelete
  5. x pnh lg masak telur bungkus..harus cuba sbb saya peminat telur ;-)

    ReplyDelete
  6. terenya awak..saya tak reti buat..sekian..

    hahaha..

    ReplyDelete
  7. sedapnye... terasa lapar pulak tibe2 T_T

    ReplyDelete
  8. huhu...wah sedap je nampak..nak jugak..

    ReplyDelete
  9. sila sertakan resipi seperti selalu2 yeeeee

    ReplyDelete
  10. wah pandainya..nanti kak nak buat jugalah

    ReplyDelete
  11. sedap! tapi kalau letak sayur sikit...mesti sedap lagi!

    mak buyong..jaga makanan ye:)

    ReplyDelete
  12. wahhh! nyam.nyamm.....

    http://mycuppaholicshop.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. telur bungkus jarang bt...sbb tlur kureng makan..tp klu ada bedal je kot ;)

    ReplyDelete
  14. wah..ini mmg peberet kalau gi mkn kat luar..wajib oder..nk buat sdiri tak reti..

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum May...sedapnya telur tu...:)

    ReplyDelete
  16. sedap nye. nnti nk try buat sendiri la

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page