Pink Diamond

17 October 2012

Karangan malam ni sangat fresh

Assalamualaikum...
(bace tajuk entry pun tah pape.tu tanda penaip blog ni tengah lost hokeiii..)

Hye!!banyak hari dah buat entry autopublish..hari ni baru nak update fresh entry punye...hihi...ekceli entry lawak copy paste aku selama 3 hari ni (senin selasa rabu) dah aku set up masa hujung minggu ari tu..sebab bos aku dah bagitau bahawesenye minggu ni kitorang memang kene pulun keje sampai tengah malam setiap hari!!


Ni malam ketiga aku balik keje pukul 1030pm ke atas..ni pun baru je rehatkan badan sambil nak urut tapak kaki yang sakit..bejalan banyak sangat!macam orang tak pegnen!konon nak buat senaman ar ni..


Siyes!badan penat gile..pukul 8am dah tepacak kat opis buat keje.mata ni dah macam mata panda..terus bekeje sampai 1030pm..tak siap g...


Sekarang ni sampai opis terus buat keje okei..bukan tengok internet dulu macam sebelum ni.sebelum ni tunggu 830am baru nak buat keje..


Memang tak sempat nak bw atau balas kunjungan.sori sangat k..aku sempat bace komen korang je..yang mane sempat aku balas kunjungan pun sorang dua je kot semalam..tu pun sempat tengok gitu-gitu je..ari ni??langsung tak sempat nak bukak blog..dah sampai umah ni baru terhegeh hegeh bukak blog..rindu nak bace cite-cite korang sume..


Si suami aku pun dah 3 malam lepak kat kedai makan pakcik bawah umah ni sambil join ahli mesyuarat tingkap kawasan flat ni.haha..sian kat dia...nak buat macamne..:(


aku pun dah 3 malam makan malam kat opis.cume hari ni special sikit.tibe-tibe pizza dominos sampai opis pukul 7pm!rupenye big boss dah mintak secretary die order untuk kitorang....macam ikan pirana menyerbu makanan masa tu..gambar tak sempat nak snap sebab aku sibuk buat keje masa dorang dok serbu pizza tu!

Gambar takde kene mengene dengan entry pun.hihi..tapi sebab takut korang boring bace entry ni aku tepek sekeping gambar bagi nampak kalerpul sikit...hikhikhik....so now..i want to sleep..esok kene sambung perjuangan bekeje demi rakyat Malaysia!!huhu..ayat macam nak berperang...


insyaAllah..bile aku berkelapangan aku datang jenguk blog ok???Gud nitez all.... +_+

posted from Bloggeroid

11 comments:

  1. Tak pe cik may..kerja tu tanggung jawab yg lebih wajib dilaksanakan tapi pls take care of ur condition kay..

    ReplyDelete
  2. muja sentiasa tunggu cm,, jgan dirisau ye,, jaga diri leklok,, ada yang kedua dalam kndungan tu, :D

    ReplyDelete
  3. Keje keje jugak May.. Kesihatan kena jaga yer... :)

    ReplyDelete
  4. mak aih..rajinnya bekerja... take care ok..jgn sampai sakit sudah la..

    ReplyDelete
  5. jaga diri baik2...
    jangan sampai menjejaskan kesihatan dah la..:)

    ReplyDelete
  6. dasatnya...zaman aku bkerja lewat mlm dh berlalu..skrg klao aku lewat 1/2jam pun laki aku dh msg..xbalik lg ke??

    ReplyDelete
  7. pergh...bestnya..siap dapat makan pizza lagi..hehehe

    ReplyDelete
  8. Lewatnya balik...working hard betul ni.
    Ok2..rehat puas2.. jgn sampai memudaratkan kesihatan. :)

    ReplyDelete
  9. larat lagi yer kerja sampi jauh malam....mg tiada apa2 yg tak baik berlaku....jaga diri baik2 yer...

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page