29 October 2012

Monday Blues

 
Hari ni sangat mengantok...niat untuk tak masuk opis tu dah ade dah..cume tak kesampaian pulak...bestnya kalau dapat tido time nih.....
 
 
Lepas tu, semalam pulak jem giler!!!pening kepale aku duduk dalam kereta lama sangat...haduih..berasap!boleh pulak jalan jem tak bergerak..pelik jugak..sebab ikut jalan rahsia..eceh...tak ikut jalan Kuala Pilah yang komfem dah jem..dan tak ikut jugak Highway Karak..yang tu memang sejak azali akan jem bile cuti macam ni...
 
 
 
Rupanye jem tak bergerak tu sebab ada accident...
 
 
Kitorang gerak dari kampung around 4:30pm...then sampai kat dalam umah kami pukul 11:00pm kot..konon gerak awal dah tu..selalu gerak lepas magrib gitu...sekali tu, hamik kaww....tengah malam baru sampai...
 
 
Sambung bekeje kembali... =(

9 comments:

  1. Ok...boleh dgr lagu Blue lps ni mungkin?
    Ataupun Blues Ganu kita.

    Hmmm...slm traffic jam mmg teruk. Ssh sikit nk jangka keadaan jln raya skrg ni.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum May...memang jalanraya ni kalau ada kemalangan jer mesti jammed gila nyer..:)

    ReplyDelete
  3. hmm..nampak gayanya saya kena cari bini orang satu daerah je ni..tak ada lah pening pikir masalah jalan jem ni..

    ReplyDelete
  4. memang teruk jammed kali ni.. Kepenatan Nurul.. :(

    ReplyDelete
  5. kesesakan yang luar biasa raya kali ni..kan??jem di mana2..

    ReplyDelete
  6. wah die balik raya kat kampunglah..huhu:)

    selamat hari raya korban kak:)

    ReplyDelete
  7. ayu blk smlm pn blh thn la eksiden gk..hehe

    ReplyDelete
  8. aduh seronoknyaa sape2 yg rasa jammed camtu hehehe :D

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page