Pink Diamond

31 October 2012

Buffered Earning menjelmakan diri

 
Alhamdulillah..rezeki lagi..dapat buffered earning dari Nuffnang..tq so much Nuffnang...sebenarnya dah lama buffered earning tu bertenggek..22 oct kot..tapi hari ni baru sempat nak publish entry khas untuk Nuffnang..yela..busy bekerja kan.. =) ni pun curik taip entry lunch hour..hari ni tak lunch sebab tekak tak selera nak makan..demam...sian baby...semalam pun aku makan roti gardenia 2 keping je..
 
Berdasarkan jadual di atas, iklan drypers tu macam dah nak jadi M.E..sebab amount tak bergerak pun dari semalam..same je...takpela...patah tumbuh hilang berganti kan...nanti masuk buffered earning baru pulak..eceh....
 
 
 
btw...tq ye kawan-kawan yang rajin datang menjenguk aku di sini...kerana korang jugak la amount dalam iklan aku bertambah..walaupun takde la sampai cecah ratusan amountnye..tapi alhamdulillah....kalau nak cash out dah boleh dah ni..tapi, nanti la..tunggu sikit masa...hehe..
 
 
 
Korang kalau nampak iklan Astro On The Go tu jangan lupe klik pulak!hikhikhikhik.. =)

13 comments:

  1. alhamdulillah kak rezeki anak2..huhu:)

    ReplyDelete
  2. nuffnang yang baru ni akak tak pandai tengok..
    be ke tak de be ke tak tahu la..
    rasa macam ada tapi biar la..heheh

    ReplyDelete
  3. tahniah yeee sebab dapat earning lagi ... sha punya earning masih kat tahap cost per click jek... trafik blog sha tak tinggi... huhu

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah rezeki untuk ank juga tu..nak tips dpt BE cmne? bru cenonet dpt 1..hehehe

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah n congratulations...
    salam kenal..me 1000 ;)

    ReplyDelete
  6. bolehlah belanja kepsi lepas ni...hehehehe

    ReplyDelete
  7. jmpe samsung galaxy note!done! :) tahniah dpt BE...nak jugak..hihi

    ReplyDelete
  8. bestnya.. BE nuffnang saya kejap kejap je da jadi ME.. nak kena sogok gak ni..huhu..

    ReplyDelete
  9. wahh beznya dpt be..ayu plik lah mcm2 cra dh cuba tp xdpt2 lg..huhu

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah rezeki...akak nih masih menunggu2 BE dari nuffnag...:(

    Kalau tak ada selera nak makan benda berat just ambik yang ringan, jaga kesihatan supaya bila lahir nanti baby sihat.

    Salam singgah dan follow.

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page