Pink Diamond

3 October 2012

Roti Telur Bakar Bersama Ladyschoice Choc!

Dah beberapa hari ni asyik sakit kepala je...so, aku request kat si suami untuk masak...em..kalau dia masak harusla semuanye fast food..hehe...
Pagi ni, baru je nak buat white coffee untuk si suami, tengok-tengok die dah buat sendiri...eh..rajin pulak...lepas tu die gi bakar roti atas non stick pan, sapu telur di atasnya...

Dia ni memang suka roti bakar macam ni..tak suke pakai pembakar roti...sebab tu 3 ketol pembakar roti hadiah kawen masih cantik dalam kotak...ada sapa nak?mari mula membida..kakakaka..=p
 
Wah..ni dah berapa kali aku mintak dia buatkan..baru hari ni die kerajinan membuatnya...lepas dah siap bakar dengan telur tu, die sapu pulak ladyschoice cokelat..erm..
Sedap...berdasarkan tekak aku la..tekak korang?eden tak tau..hahaha...
Korang..try la buat..resepi ni ikut suke hati die je ni..

14 comments:

  1. wah..untunglar ader org tlg buatkn roti telur + ladyschoice..hihi

    ReplyDelete
  2. nampak menarik..

    orang lelaki sangat kreatif dan inovatif di dapur..sama macam husband saya..tapi biasa la.. ada masa jadi sedap ada masa dia sendiri tak boleh nak telan..hehehe..

    ReplyDelete
  3. yummyy.... jalan2 hari ni tengok blog may dah tukar kaler... hehe... dah beberapa hari xleh jalan2 coz tenet x ok...

    ReplyDelete
  4. best je dpt suami yang memahami kan bila kite sakit

    ReplyDelete
  5. time preggy nie boleh demand dgn hubby, seme diorg buat..itu yg best

    ReplyDelete
  6. wahhh seronoknya hubby tlg buatkan..nak try request jugak lah balik satg kot2 dapat...kakakakaka

    ReplyDelete
  7. hehehe wahh beznya dilyan bak tuan puteri..ihihihi

    ReplyDelete
  8. Suami cuba sedaya utk memahami.kehendak isterinya, bkn turut perintah tp kekdg tu nk buat yg trbaek demi sebuah klga yg harmoni..sbg pasangan yg budiman eloklah dimulakan setiap permintaan kita dgn ucapan 'tolong'..sedap jer x plk terasa diperintah/diarah. Wallahu'alam.

    ReplyDelete
  9. untung laa..best kalau tgk suami tolong isteri kt dapur nih :)

    ReplyDelete
  10. masa mula2 kawin dulu..suami kak masakkan roti bakar celup telur..itulah petama kali dan terakhir..sampai skrg tak masak2 utk kak..

    selalu gak buka cerita ni kat anak2..dia senyum aje..

    ReplyDelete
  11. wah...merasa akhirnya air tgn suami.hihihi :)

    ReplyDelete
  12. slurrpp yummynyee!!..^_^
    hye Puan...hik3

    ReplyDelete
  13. keliur!..

    :p----

    nengok tu..meleleh air liur daku nengok..

    haha

    ReplyDelete
  14. ambooii rajin bebenor Wan kita.. hehehe :)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page