Pink Diamond

9 October 2012

Cendawan mekah untuk di pos

Assalamualaikum...

Ape itu cendawan mekah??rujuk top entry di sebelah kanan ye...


Ni cendawan mekah aku nak pos...

Dah packing-packing baru ingat nak ambik gambar..hehe...maaf...


Akak yang beli cendawan ni nak bagi mak die untuk ubat penyakit..kurang pasti pulak penyakit pe..


Ape pun semoge penyakit mak tersayang boleh berkurangan..kite hanya berikhtiar kan???


Hilang pulak contact no 2 orang akak yang ambil cendawan ni untuk mendapatkan zuriat...boleh jugak tau perkembangan dorang.hm...


P/s: minggu ni tersangar bizi untuk aku..kerja kat opis sangat banyak yang tibe-tibe je nak on de spot!hm..migrain aku rasa..dah tengahari bagitau nak hasil petang.dah nak balik ada pulak kerja kene submit esok.hurm...so,minggu ni mungkin tak sempat nak balas kunjungan atau bw sangat..maaf ye semua!tapi,thanx sudi datang dan tinggal jejak korang...err.pjgnye aku punye p/s ni..apekah???

posted from Bloggeroid

11 comments:

  1. ok...nnti nk bace psl cendawan nih..hihi

    ReplyDelete
  2. xpernah tngk lagi cendawan mekah..

    ReplyDelete
  3. ok..google cendawan mekah sekarang!!!
    jangan stress sangat, bawak bertendang:)

    ReplyDelete
  4. cendawan mekah..dulu kecik2 penah minum..rasa masam kan?

    ReplyDelete
  5. laa...aku lupaaa la. dh bln 10 dh pn. meh la pos kat aku skali. tp nak satu je utk mak aku...utk aku nnti2lah...hihi

    *bpe rm?

    ReplyDelete
  6. ala... baru nak tgk gambar cendawan mekah..

    ReplyDelete
  7. byk baca entry may sal cendawan mekah nie, byk khasiatnya..nti kalo perlu bolehla cari may

    ReplyDelete
  8. erkk x pernah dengau cendawan mekah....mana nak dapat nih?

    ReplyDelete
  9. Hi May,

    Bolehkah saya beli cendawan from kamu pleaseE?? PM saya di shuwen_123@hotmail.com

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page