Pink Diamond

3 August 2012

Eh..tempat outdoor pengantin paling muda kat Malaysia tu macam biasa tengok je...

Sape yang dah tengok video perkahwinan mereka berdua??
 

Baru-baru ni incik suami tunjuk video dorang outdoor kat tasik...die pun cakap.."eh..macam kat Tasik Chini je ni..orang Felda Chini ke budak ni?"
 
Aku pun terkocoh-kocoh tengok...
 
"Eh eh....aahla...ari tu kite pun buat outdoor kat sini..."
 
eceh...gayenye macam kitorang je la pernah outdoor kat situ kan..kikikikiki.....
 
Masa tengok video tu dorang dok jalan kat atas jeti ni haa....so,rasanye orang dekat Felda situ jugak la kan...

bile jumpe kengkawan incik suami,heboh la dorang cite pasal budak tu.bukan ngumpat la..sebab incik suami pun tak kenal..macam-macam version dengar..betul ke tak,biarla ku simpan cerite-cerite dorang ni..hikhikhik....
 
p/s:err..korang tengok dah gambar pasangan tu buat outdoor kat atas jeti ni?hehe...tak dapat nak attach video kat sini sebab opis block you tube plak...
 
 
 

10 comments:

  1. maknanya tmpt yg sama lah tu..hehe..kt na ni?

    ReplyDelete
  2. cantik pemandangannya.

    kisah remaja kawin..bagus2 maka menangislah syaitan.

    ReplyDelete
  3. adoi..tak boleh tahan hati nak sengeh2 la..
    dia nak jugak tunjuk picca dia ..
    heheh..

    ReplyDelete
  4. bestnya outdoor tak tasik..cantik..:)

    ReplyDelete
  5. pppsssttt!!!meh bisik2..
    depa cerita pasal apa..?
    nak tau nih..
    heheh

    ReplyDelete
  6. patutlah cam kenal jer tempat tu.. Hehehe

    ReplyDelete
  7. zera explore semua pasal pasangan muda tu sbb menarik. they're too young kan? :)

    ReplyDelete
  8. yg pasti kat phg kan...nengok vdeo ada pkcik tu kai bju rompin,xtaula tu..huhu..

    apapun moga kekal hingga akhir hayat..amin...

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page