14 August 2012

Iftar di Laman Sri Payung

 
Jarang aku update cite bukak puasa di tempat sedap sepanjang puasa ni kan..al-maklumlah..selalu berbuka di rumah sahaja..kalau tak berbuke di rumah, haruslah berbuka di opis!
Weekend baru-baru ni ikut incik suami gi Iftar kat Laman Sri Payung...die punye club kereta event...lama dah sku tak berjumpa para girlfren n bini geng-geng kereta tuh... ;)
Tak reti nak puji melambung-lambung sangat..tapi, okei jugak menu kat sana...sedap pun sedap..murah pun murah...harga buffet kat situ RM25 untuk seorang dewasa..hari tu aku memang makan banyak konon nak naik kan berat badan sebelum check up di Klinik pada 14.08.12..
 
 
 
 
 
 
Haa...siap ade kambeng golek lagi..tu je la yang dorang semua ni nak sangat...kat bawah ni pulak deretan family yang join...banyak jugak la club kereta lain yang berbuka kat sini.hari tu aku tengok ade BMW club..dan HONDA club...
Gambar-gambar kat entry kali ni semuanye dengan ehsan kawan-kawan incik suami..sebab aku khusyuk sangat makan..malas nak amik gambar..yang penting, makan...hihihi...;) 
khusyuk berborak sampai muncong-muncong mulut aku...
 
dok borak lagi lepas perut kenyang..ade gak terselit gambar aku..=)
Malam tu memang makan je keje aku..tapi, sampai umah je perut kosong balik sebab makanan tu kuar balik..adess...macamane nak tambah berat ni...

Malam tu aku makan ikan pari asam pedas, sambal sotong,sayur kacang panjang, lala,daging masak kicap,sate,abc,cendol,kuih mueh.semua sedap...haha....kambing je yang aku tak makan,,tak reti makan kambing kot..=) semua yang datang pun rasa puas hati..ekcelli ade g menu lain yang aku tak amik..macam charkuey teow..n menu pe tah lagi...tak ingat..sangat banyak menunye..
Pagi tadi, dah gi klinik..aku doa banyak-banyak berat badan bertambah...tapi, hari ni berat turun lagi..tak banyak sangat la.lebih kurang 500gram...

p/s: dah ada yang bercuti raye ke???

7 comments:

  1. wina awal² preggy first trimester memang makan, keluar balik...after 3 bulan baru ok

    ReplyDelete
  2. Murahlah May kalau rm25.00.. banyak kot lauk pauk dia..

    ReplyDelete
  3. insya ALLAH ok kot lps ni,, dari orng yang tak mengalami lagi,, haha

    ReplyDelete
  4. nk tnyer....okay x mkann2 n service sri payung...sbb en tunng ade suggest nk amik sri payung sbgai vendor katering kitaorng???

    ReplyDelete
  5. murah tue kalo rm25 je, ada kambing panggang tue yg best

    ReplyDelete
  6. org pegnen berat naik...ko bleh turun plak ek..balun la kambing tu byk2 ckit..hhiihi

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page