Pink Diamond

29 August 2012

Slimming Patch Foot Detox!Murah sekarang!

Hari ni nak bukak balik kedai yang dah lama tutup semenjak kawen bulan april hari tu.banyak barang nak publish kat entry ni..buat entry lain-lain untuk setiap barang aci tak?hehe..

Hari tu,masa stok habis,ramai sangat yang bertanye nak beli..so, now akak dah restok ye adik-adik.. =)
Slimming Patch Foot Detox

Boleh turunkan berat badan, membuang toksin dari badan,boleh slim sikit dan fresh bile bangun dari tidur..untuk detail lagi pasal FOOT DETOX SLIMMING ni, boleh tengok kat entry sebelum ni...entry tu di SINI..

Untuk testimoni, tak ramai yang emel balik kat aku...orang yang aku kenal je..yang tak kenal, dorang tak emel plak testimoni..tapi so far ramai yang repeat order untuk pakai sendiri...salah dorang darinye ialah si wife Danny X-Factor tu...hehe...bini die tu mintak lagi lepas try hari tu..mungkin sebab kerjaya sebagai pramugari ni banyak berjalan,so die rasa best bile pakai foot detox ni...bini die tu ex-schoolmate aii masa sekolah teknik dulu..member 'kacik'...hihi...

So, nak try???sila email kat mayzura@ymail.com ataupun mayzura@spnb.com.my untuk detail..sile letakkan ayat 'untuk kegunaan sendiri' atau 'untuk berniaga sambilan' di hujung emel anda..terima kasih..=)
 
 

4 comments:

  1. oo berbisnes rupanya..bagus dear ;-)

    ReplyDelete
  2. saya tak pernah try benda ni...

    ReplyDelete
  3. bagus nie sebab boleh buang toksin.. pernah pakai sebelum nie..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page