3 May 2012

Eh!! Dashboard dah tukar??!!



Hari ni baru bukak blog direct dari PC..dah berubah wajah ke?adoyai..tak bestnye!!!nak bw pun susah..hm..boleh tukar kepada dashboard lama tak?

Eh?gambar di atas takde kene mengene dengan entry kan?hahaha.....

p/s : now bizi sangat..tak sempat nak hapdet blog laju-laju..lagi-lagi dengan dashboard baru ni!!!

16 comments:

  1. boleh tuka blk ke dashbod lama.. awk kena godek2 ckit..sbb sy lupe da kat mn kena klik..aritu sy pon mcm tu jgk..xtahu.hehe..dh klik2 bru jpe...slmt mencuba

    ReplyDelete
  2. jangan risau cm,, bila cm godek2,, confirm yang baru ni lagi best and lagi canggih,, dengan syarat cm kena ada google+ la,, hehe

    ReplyDelete
  3. jangan risau,, dia la canggih,, yang penting kena ada google+ :D

    ReplyDelete
  4. mula-mula dulu pening jugak guna yang baru ni..tapi lama-lama, ok..:)

    ReplyDelete
  5. tu la cuti lama sgt....boleh tukar balik tu.. =)

    ReplyDelete
  6. Saya pun dulu ada prob yg sama...tp skang menten guna yg baru gak...tp klu nak tukar leh refer sini tengok kot2 boleh membantu..

    http://sumesakan.blogspot.com/2012/02/tutorial-cara-menukar-dashboard-baru-ke.html

    ReplyDelete
  7. pening gak tapi boleh je nak tukar ke yang lama :-)

    ReplyDelete
  8. hehe dah lame sgt nih x bukak nih...xpe slow2 nnt paham laa..atie pun mle2 fenin lalat jgk..huuu.^_^

    ReplyDelete
  9. terima kasih singgah rumah kuning.

    ReplyDelete
  10. kite pun tak suka dashboard baru ni~ pening sikit...

    ReplyDelete
  11. selamat pengantin baru cik may :))
    sy pun xsuka dgn dashboard baru. tp sbb xtau nk tukar ke lama, sy biar jela..huhuhu

    ReplyDelete
  12. dashboard baru ni best..betul..kena belajar je

    ReplyDelete
  13. ehh CM ke tu ?? waaa cantikknya .. sy still guna yg lama lg CM . yg br xbesh

    ReplyDelete
  14. hee...mula xsuka jgk,da lma biasa je,tp makin jrg da bw skrg,huhu...xd masa...btw,nice mekap sis:)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page