8 May 2012

1 jam bersama Ustaz Don

Ada peminat ustaz Don tak kat sini??aku ada gambar ustaz Don ni..sile jangan jeles..

Hari ni ustaz Don kene bagi ceramah kat opis aku.bile habis ceramah,berebut-rebut dorg (termasuk aku) nak bergambar..dapat la enterframe sikit..

Hensem jugak beliau ni kan??ngehngehngeh...

Ceramah tengahari tadi pun tak membosankan..budak dept aku yang merangkap AJK surau kat bangunan ni request ceramah detail pasal sanggul tinggi di kalangan wanita.sebab dia ada terjumpa keratan akhbar yang kata sanggul tinggi tu tak berdosa..

Jadi,ustaz Don explain la sikit..katanye perempuan memang diharuskan bersanggul sebab rambut perempuan panjang dan tidak boleh terlalu pendek.tapi dengan syarat sanggul tu adalah rambut yang asal..bukan ditambah-tambah nak bagi tinggi..yang ditambah tu la baru kategori haram..

Tu je la nk cite.kang cite panjang-panjang,mengarot pulak..

13 comments:

  1. handsomenya.. admire kat ustaz don tapi sayang dah ad tunang.. sob sob.. =(

    ReplyDelete
  2. ad jug adengar tentang sanggul ni...salam kunjungan.

    ReplyDelete
  3. hehe..dila suka gak dgr ceramah dia..bgus dia kan..muda2 lg dh jd ustaz..:)

    ReplyDelete
  4. alo lo lo...

    Ustaz mai opis yek...sangat jeles ok

    ReplyDelete
  5. untung lahhh.huhu
    mana nak dpt suami cmni

    ReplyDelete
  6. puan may nieh xsilap KWSP staff pun ada kan..kakak ipar lebly ada bg pic nieh thru whatsapp..lebly pun ada wat entry pasal nieh..kihkih

    ReplyDelete
  7. Wah datang office tu.. Untunglah..

    ReplyDelete
  8. cik may dah dapat jumpa ustaz don. bestnyaaa!!! ;D

    ReplyDelete
  9. weee untung la dpt jmp ustaz don!

    ReplyDelete
  10. aaaaaaaaaaaaaaaaarrr...jeles la Cik May... ^,^

    ReplyDelete
  11. baru terperasan entri ustaz don nih...jelesnya...

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page