27 May 2012

Baru nak lunch!

Pfftt..ari ni merajinkan diri buat coklat with almond..rajin tol aku hari ni..hihi..





Lupe nak ambik gambor sebelum masuk balang...

Ekceli,ari tu pegi umah my sis in law..kakak ada buat coklat ni..then, kakak ajar la aku buat sebab so easy kan...hihi..so,hari ni baru sempat nak buat..hihi..

So,nanti incik suami balik dari shoot gambar pengantin,dah ada kudap-kudapan baru.hihi..

Now nak makan..punye semangat buat coklat almond,sampai tak lunch!

Masak mee goreng basah je..bye!
posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. sedapnye sis. Nak ckit bole. HEHHEE !

    ReplyDelete
  2. Makin rajin may memasak skrg ni.. best2! Hehuu :) nmpk sedap coklat dgn mee tu :D

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page