4 May 2012

Hadiah kawen paling saspen!!

1st time dapat adiah banyak macam ni..

Hihi..time kasih sume yg bagi pinggan mangkuk,iron,blender,toaster,set pisau..dan macam2 lg..blh bkk kedai pinggan lps ni..
Dalam banyak2 adiah,adiah ni paling saspen bile bukak..

Haa..amekaww..super power!!!malu pulak dengan ipar duai yang tengok acara bukak adiah ni..eceh..acara la sangat!
Lepas tu konon x nak tengok isi kandungan kat dalam kotak tu sebab macam dah boleh agak je..dah 2,3 ari baru bukak kotak tu...rupe2nye......

Sejadah....hahaha....^_^

10 comments:

  1. memang best 'acara' buka hadiah ni.. mesti paling banyak, toaster, kan? haha..kalau tak banyak pun, mesti ada 2,3.

    belum terlambat kot, Selamat Pengantin Baru ^^.

    ReplyDelete
  2. hehe, mesti ada yang nak mengenakan la tu:D

    ReplyDelete
  3. saspen gile kotak~ sape la pengirim tu ea?

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum May...wah banyaknya dpt hadiah kawen tu kalau dah ada semuanya senangkn x payah beli lg...:)

    ReplyDelete
  5. hahahaha..memang tersangat2 saspen..hehehehe

    ReplyDelete
  6. hehe..buat saspen je..anyway..slmt pngantin br;)

    ReplyDelete
  7. haaahahahaha....kalau aku pun segan nak bukak dpn org! :p

    psssstttt...best tak kawin? =D

    ReplyDelete
  8. Kite pun dpt hadian suspen haritu.. Bkk2 jer pembalut, kotak notebook, trbeliak bijikk mata ni.. Last2 bkk, ade buku rumahtangga, elok terletak dlm tu, tu yg goyang2 kotak xde bunyik mcm bende lain lm tu... Hahaha

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page