25 May 2012

Segmen "Saya Blogger Hot" by Chegu Along.

Create your own banner at mybannermaker.com!

Setelah di tag oleh bloger meletop siezuka dan sekaligus telah memaksa rela aku join segmen nih.. muahaha..suke ati je panggil aii tukang masak????Grrr..~

.mujur awal pagi ni aiii free okei..sempat join..selalunye orang tag-tag memang tak sempat nak join....

Korang nak join?syarat-syaratnye adalah seperti berikut...
1. Mestilah seorang blogger.
2. Follow blog Chegu Along. (wajib)
3. Klik like pada page Chegu Along. (tak wajib)
4. Pastikan tajuk entri : Segmen "Saya Blogger Hot" by Chegu Along.
5. Copy banner kat atas tu :  "Saya Blogger Hot" dan paste dalam entri anda.
6. Paksa 3 kawan anda join segmen ni. 
7. Tinggalkan link entri anda di ruangan komen di bawah. (ruang lain, batal penyertaan. hahaha *kejam!*)
 
Cukup syarat tak?kalau cukup, boleh join..so, nak tag kat 3 orang bloger yang sangat sporting..korang bertiga wajib join tau! selain dari mereka bertiga pun boleh join jugak...open untuk korang yang bace entry ni jugak...wokei?lagi ramai join, lagi bagus..yer dak??same-same kite memeriahkan segmen Chegu Along nih...
 

4 comments:

  1. tak kne tag, tapi nak join boleh? hee... ^^

    ReplyDelete
  2. Hahahaha May kan suka masak.. panggillah si tukang masak..

    Time kasih may sebab join.. ;)

    ReplyDelete
  3. hihi cun la sangat :p

    Oke sbb Cik May yang paksa , sy join :)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page