27 May 2012

Stem tenunan serta kad kawen

Gud morning sunday!!!hihi..ni bukan entry baru bangun tdo yer..tapi dah balik shopping barang sikit kat tesco tadi.

Balik je dari Tesco,terus balik umah..tengok peti surat ada jemputan walimatul urus dari Munn & Fendi..macam yang die war-warkan dalam entry die sebelum ni,die beli setem tenunan.lain dari stem biasa..

Aku plan nak g knduri belah laki..sebab belah Munn jauh sgt kat Peghak nun...

Tapi,bile tengok kad jmputan tadi,rasanye macam tak blh g jugak la Munn..sob3..

23~24hb aku kat Cherating...sori ye Munn..nanti aku 'transfer' kan adiah la ye??
posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. stem tenunan???? fes time dengar ni

    ReplyDelete
  2. ala x jauh la perak..boleh la kenal2 ngan cik may nnti hehhe

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page