Pink Diamond

5 May 2012

Panjang giler!!!

Lepas keje semalam gi shoping barang keperluan jap kat Carefour Ampang..kononnye nak cari tempat letak pinggan mangkuk kat sink..beli barang dapur sikit..nak masak2 kat umah.ngihihi...

Pusing2 dalam carefour tu,amik itu,ini..penuh 1 troli.tak penah gi shopping banyak gini..huhu..bak kate incik suami,mula2 gini la..sebab umah sewa kitorang masuk ni memang x de pape barang pun..

Bile gi bayar...

Amekaww...PANJANG GILER bill!!!

Mase nak kawen pun duit kuar laju macam air..lepas kawin pun sama..sabar je la dulu..baru nak membina hidup berkeluarga..kalau ada yang lepas kawin trus duduk dgn family,memang bertuah la..x payah gi beli senduk baru macam aku..haha..

7 comments:

  1. owh!!!kalau camtuh kene standbye gak lepas dah kawen tuh yek...boleh gak jadik rujukan bagik sy yang bujang neh....heheheh...

    ReplyDelete
  2. X per lepas ni mesti dah penuh barang... Org baru kawen.. Tapi panjang gila list tu.. Hehehehe

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah.. rezeki kahwin ni murah.. cuma tunggu je masanya tiba.. :)

    ReplyDelete
  4. dila tiap2 bln mcm ni bila khwin..ntah la..dua2 mkn bnyk..so brg dpur mmg bli bnyk..buat stok klu cik suami lpar..huhu...

    ReplyDelete
  5. padahal hepy,, haha,, dah masuk dalam bloglist sekali lagi,, tahniah :D

    ReplyDelete
  6. Tulaaa cik May sbnarnya selas kawin tu ag penting dan lagi memerlukan duit.. mcm cik mama gaklaaa, pas kawin trus duk umah sewa, semuanya kna baru.. heheheh

    to Cik May "selamat menempuh alam baru yerr, semoga di limpahkan kebahagian" ^_~

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page