22 May 2012

Ikan masak sweet sour

Menu mudah dan ringkas..tapi agak mahal di kedai..yer dak??

Malas nak buat entry panjang-panjang...tengok la gambar ini..

Wallllaaaa..bkn ikan siakap..bukan ikan kerapu...ngehngeh...;p ikan selar je..sebab x plan nak masak menu ni..

tapi saje nak buat menu laen dr selalu buat..belasah la pakai ikan pe yang ade dlm peti..

Hehe..hubby tunjuk thumbs up masa makan..

Nak resipi mudah ni?emel la aku..hihi..bajet retis kan...nanti aku update bahan-bahannye dalam entry esok..mate dah berat...nite all...
posted from Bloggeroid

12 comments:

  1. dinner td pon makan lauk nie..my fav..yummy yummy~

    ReplyDelete
  2. lapar la tgk gambar tu :)

    btw, lala dah dah folo blog ni, folower yg ke 900 hehe :P

    ReplyDelete
  3. sedapnye..rajin ye may ni masak hihi

    ReplyDelete
  4. belasah2 pun janji sedap kan ;)) puas hati kalau apa yang kita masak org pun suke...lagi semangat nak memasak. heheh..

    ReplyDelete
  5. nyum nyum!

    kalau ikan talapia mmg sedap!

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum May....sejak dah berkahwin ni blog May penuh ngan masakan la seronok nyer tengok...:)

    ReplyDelete
  7. masak je apapun janji kenyang kan sis,heee.....sedapnya,lama xmkan ikan masak sweet sour.huhu

    ReplyDelete
  8. Mesti lah thumbs up... bini tersayang kot masak.. hehehe

    ReplyDelete
  9. hamboiii dah thumbs up tuh kire marveles la ye...nyum...nyum...

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page