Pink Diamond

15 May 2012

BE Datang Lagik!Apekah?

 
Buat masa sekarang ni, memang tak sempat nak update entry laju-laju...sebab tu banyak short entry je..tapi kalau ada entry panjang lebar tu, maknenye via android la..update dari umah.sebab kat umah ada wifi free!!.

tapi,kadang-kadang macam tak cukup masa jugak nak update dari umah..tengok keadaan la..duduk umah pun sibuk jugak..kadang-kadang takde mood..

Tapi, dalam sibuk-sibuk tu, BE baru masuk lagik!ehehe..pelik tapi benar ni..tak jadi nak 'cash out' lagi earning yang ada tu..tunggu BE baru yang tengah running ni la..hehe..banyak sikit amount kan?

Papepun, TQ kat semua pembaca blog aku ni..yang ari-ari datang ataupun yang menjengah sekali-sekala...tak pun yang baru je tengok blog aku..tq sangat kerana korang la BE melekat kat acc Nuffnang aku..hihi..teruskan membaca dan tinggalkan komen okei..besenye aku akan datang melawat kembali ke blog-blog yang tinggalkan komen ni.. ^__^

Kalau nak tau pasal tips untuk dapatkan BE ni boleh la tengok di SINI..

9 comments:

  1. hehe..tahniah~

    jemput singgah,
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/9-perkara-penting-ketika-bercakap.html

    ReplyDelete
  2. menciknya..janah punya BE dah 5 bulan tak masuk. sentap lah dgn nuffnang!

    ReplyDelete
  3. Wah bestnyer May.. Tahniah.. nanti dah cash out boleh belanjer nurul makan.. ;)

    ReplyDelete
  4. Bagi la tips sikit.. hehe.. dari dulu smpai skang x ganjak2 lagi nuffnang ejulz.. hehe

    ReplyDelete
  5. best nya..
    minggu ni akak tak de dapat be pun..harap2 esok ada..:)

    ReplyDelete
  6. ya semoga rezekinya terus berlimpah dan bertambah! have a good day ahead...

    ReplyDelete
  7. murah rezeki dia pas kawin ni kan.. hehehe

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page