21 March 2012

::WW : FACEBOOK ANDA DISEKAT ::



(T_____T)

9 comments:

  1. dah tak tau pasal fb sbb dh lma deactve..hehe

    ReplyDelete
  2. Cik May,maknanya dia suruh kerja rajin2 tu=)

    ReplyDelete
  3. HUK HUK KALAU KENA CAM NI KESian lah pulak...

    ReplyDelete
  4. Hewhew.. O.o
    Sabau jela sis May.. hoho..
    on9 kt umah jela pasni.. ^.^

    ReplyDelete
  5. reply email kat diorg balik...ckp fesbuk disekat. nt diorg akan fix kejap je rasanya.. Before this pernah kena sekat jugak. tp dah OK

    ReplyDelete
  6. wah... kat upis is pun ada duk kata camtu... tapi leh guna sampai skarang ni lagik.. hohoho (^___^)

    ReplyDelete
  7. alooo sianye.. kat office kitaorg ni dah lama kena block.. :(

    ReplyDelete
  8. la..yeke..siannye..jgn nangis2 ye..huhu
    tahniah cik may coz nk kwin dh dia...;) tp sorry sgt2..dila xleh g sbb jaaauuuhhh gitu..i'm in jordan now...huhu

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page