Pink Diamond

17 March 2012

:: PENCARIAN BERAKHIR ::


Hari tu aku dah siap buat iklan lagi untuk carik pengapit...huhu...sedih betul rasenye..sampai macam tu nak carik pengapit..
Yang bestnye, entry iklan tu dapat sambutan yang hangat!haha..terus naik kat bahagian entry paling hot orang nak baca tu..maknenye ramai la yang tengah usha-usha iklan jawatan kosong kan..tapi lepas dorang bace je position yang aku tawarkan tu, komfem menyumpah aku berbakul-bakulkan...kan?kan?
Akhirnya, aku suruh kawan lama aku yang sorang ni..suraya a.k.a cuyah...die ni dulu kawan kepada rumate aku mase aku study kat Politeknik Kelantan..lepas tu ntah macamane kamcing pulak..bile aku datang Kedah untuk interview masa aku baru habis study dulu-dulu, die tumpangkan aku kat rumah makcik die..lepas tu bile aku gi Kuantan untuk appoiment dengan pakar gigi, die ajak lepak umah bujang die..siap masak untuk aku okei..aku suruh die masak butter prawn..haha...so touching.. (^__*)
Die pun siap cakap nak amik cuti awal nak datang umah dan teman aku masa kenduri tu sebelum aku paksa die datang awal..hehehe..
Senang je..takde pun nak pikir 2,3 hari ke..pikir seminggu ke...pikir sampai hari aku nak sanding ke.tunggu boifren dulu nak mintak kebenaran jadi pengapit...

Bukan aku nak suruh gi berperang pun atau berenang kat Laut China Selatan pun..suh kipas-kipas jap je..

Part baju pengapit tu..ekcelli bukan aku tak nak sponser..aku dah beli dah kain untuk pengapit..tapi, dah bagi kat pengapit tak jadi tu..then, die pun dah buat baju siap-siap..sebab die pun tak expect dapat memo cuti dibekukan untuk bulan April nanti..sob sob sob..sedih aku...die tak datang nanti.. (Y___Y)

lega bile die kate buleh..tak payah la aku tercarik-carik lagi...selesai satu masalah...semoga dipermudahkan..amin..

7 comments:

  1. hee. congrats sebab penantian selama ini dah berakhir ! :))

    Best la dah jumpa pengapi kan? tak pyh susah2 cari lg. hee. Btw, hope semuanya berjalan lancar ya Cik May :))

    Jum join segmen Cik Fiza. hee

    LINK :: http://ulatcomeywarnawarni.blogspot.com/2012/03/segmen-mari-berkawan-follow-by-cik-fiza.html

    ReplyDelete
  2. susahnye cari pengapit..huu..bila nk kahwin?wah!tahniah ye..;)

    ReplyDelete
  3. hehe...atie cr bridemaids sme kawan2 rpt

    follow n link u
    http://miszatie.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Akhirnya jumpa jugak pengapit..wehuuu :D

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. akhirnya segalanya telah dpermudahkan..

    salam ukhuwah salam persahabatan.

    ReplyDelete
  6. amin.. semoga semuanya berjln lancar.. hehe :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdullillah.. selesai masalah..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page