15 March 2012

:: KENCANG PULAK B.E MASUK ACC!! ::

Kadang-kadang pelik pulak aku dengan si Nuffnang ni..masa aku sibuk mengamalkan tip-tips ni untuk mendapat BE, tak dapat-dapat..sampai tahap tiap-tiap minggu la hantar tiket kat Nuffnang...just nothing...
 
Tapi, bila aku buat dek je..malas hantar tiket dan sebagainya, tiap-tiap minggu pulak dapat B.E baru..ekcelli bukan la tiap-tiap minggu pun..hehehe..tapi rasa macam baru gi dapat B.E Jacobs tuh minggu lepas baru dapat..yang Nokia tu lama da merayap kat sini...
 
Btw,thank you la dengan Nuffnang sebab sudi bagi B.E tiap-tiap bulan.tapi macam tak sempat je guna untuk kawen bulan depan..hehe..tapi current eaning tu bagi la tinggi sikit..hehe....
 
p/s For more tips click HERE , HERE, and HERE.. =)

6 comments:

  1. Bestnya dqpat be....hhee... Tolong bodek nn bagi be kat akak bule?hheee

    ReplyDelete
  2. dua tiga bulan lepas sy punya pun sejak aktif blog tak bergerak2..pastu .. try buat tips2 yg blogger lain ajar .. ermm br la bergerak .. =)

    ReplyDelete
  3. Tak pandailah BE2x ni.. heee.. tempek je nuffnang bukan kemain..=D

    ReplyDelete
  4. rezeki dah sampailah tuh...tahniah....

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page