6 March 2012

:: IKEA VASE ::

 

Dalam entry sebelum ni ada cerita pasal IKEA kan..ni sambungan lagi..sila jangan jemu ye..
Ni lah pasu tu..murah je kan...okei tak kalau aku bagi pasu ni sebagai gift sempena wedding aku?tak payah bagi paper beg..bagi pasu je..amekawww..lain dari yang lain kan?ngahahahaha...
Plan nak buat DIY dengan pasu ni..hm...nak buat macamane ye?

5 comments:

  1. best gak kalau dapat pasu cute tu... leh wat macam2...

    u letak link katne? sori tak jumpa plak...nak tahu nak letak kat mana?

    ReplyDelete
  2. sori lambat reply... siang kat opis susah sket nak bw... sempat update entry jer....hhee... bukan tak sudi...

    ReplyDelete
  3. dear, dah letak dah link.... hheee... sori lambat....

    ReplyDelete
  4. Comel jer.. jgn lupa bagi nurul satu.. hehehe ;)

    ReplyDelete
  5. xsabar nak tau idea DIY kat pasu comel tu :)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page