Pink Diamond

5 March 2012

:: KAD KAHWIN CETAK AYAT SUCI TAK BOLEH DIBUANG ::

 
Ahaa..baru je kite bercerita pasal kad kawen ari sabtu lepas kan?hari ni dah kuar kat paper pasal kad kawen jugak...erm...yang menarik perhatian aku bile bace je kat bahagian bawah tu kuar nama abang yang buat kad kawen aku.namanye Norazli Masrudin..merangkap abang kepada abang ipar incek tunang..ha...paham tak susunan perhubungan dorang tu?haha..kalau tak paham, paham-paham kan je la...

Kalau nak baca lagi detail pasal berita tu.boleh la klik terus ke Berita Harian..

p/s: kad kawen dah ready untuk diedarkan...korng pun dijemput hadir..meh la bagi alamat untuk aku pos kad jemputan tu...

6 comments:

  1. Lama tak gi wedding.... Bizi je....

    ReplyDelete
  2. mula niatnya tu dah bagus sangat utk perigatan kpd yg membacanya, tp ramai juga yg sambil lewa tentang jaga penpenghormatan ayat quraan tu sendiri...sedar atau tak sengaja ataupun jahil mengenainya.

    ReplyDelete
  3. tu pasai dulu masa akak nak kawin
    akak buang sume ayat2 al quran yang ada dalam kad tu.....

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum May...wah dah x lama lg yer majlisnya...:)

    ReplyDelete
  5. ho la, tak mau letak ayat2 tu..blum tentu org simpan elok2

    ReplyDelete
  6. blog Cik May bertukar wajah lagi.. hehehehe

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page