Pink Diamond

12 March 2012

:: DIY TANDA ARAH DONE PART II ::

 
Entry hari tu buat print screen je tanda arah untuk menuju ke rumah pengantin..hasil penat lelah incek tunang membuat 'design' untuk tanda arah tu dah selamat aku print out...(penat ke??hihihii..)
Aku print pakai printer kaler kat bilik bos..hehehe.....then,yang lain akan di fotocopy by incek tunang..hehe...so, tunggu next entry bile dah dapat papan nak tempek tanda arah ni..hehe...

9 comments:

  1. tak lama dah ea dear?? liminated jer pastu pacak kat kayu. senang :)

    ReplyDelete
  2. wah dh siap ek;)
    bestnye..

    jgn lupe jemput :P

    ReplyDelete
  3. alalal .. comel nye Cik May .. eh 21 April ni dah leh pgl Puan May ker ? hihihihi ..

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum May...bila langsungnya majlis ni May...:)

    ReplyDelete
  5. laaa...ko felda chini ke???? aku ada la sedara kat sana..btw, aku felda trolak, perak...haha


    *may aku remove kejap ko pny feed blog,sbb tak tau knp entry lama je tepek kat situ..try remove kjp2 nnti boh blk

    ReplyDelete
  6. wahhh dah nak dekat dah eh?? hehe
    moga smuanya bjalan dgn lancar akak :))

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page