11 March 2012

:: KELAPA MUDA ::

 
Entry kelapa muda ni tak sama dengan entry kelapa mawar okei?? ^___^  Kelapa mawar tu dengan khasiatnye tersendiri..tapi ni kelapa muda pulak minum time petang-petang memang terbaek.kene pulak dengan pisang goreng..pergh....~
Tapi ada kawan opis cakap air kelapa ni boleh menjadi punca keputihan..really??ada jugak yang kata minum air kelapa ni jangan minum terus dari buah kelapa..contohnye letak dalam glass dulu ke..kenape ye?

p/s : tak sempat nak google hari ni..bizi banget!

4 comments:

  1. fresh dari dalam buah adalah lg bagus...like .

    ReplyDelete
  2. ubat demam ni.... hheee... sihat ke?

    ReplyDelete
  3. saya suka minum air kelapa=)
    tp yg dikatakan mcam tu xtau la plak..hehe~

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page