20 August 2014

Mini open house & housewarming 16 Ogos 2014

Assalamualaikum..

#throwback.

Hihi... Terus hash tag.. ;p

Sabtu minggu lepas,aku buat makan-makan sikit kat rumah.. Jemput yang dekat-dekat je.. Bajet dalam 100 orang je..
Menu pulak ikut tekak kami laki bini. Aci dop? Haha. Nasik dagang & laksam. Ni menu order. Original klate.. Memang terbaikkk.. Semua orang cakap sedap.. Menu lain yang masak sendiri, rendang ayam,nasi himpit,kuah lodeh lontong..

Lemang beli 10 batang. Tu pun tak habis...

Gambar makanan tak terambik.. Hurmm. Tepuk dahi.

Tapi alhamdulillah.. Ramai jugak kunjungan yang dapat datang.. Officemate memang major datang la. Ada yang lupa..sebab invite awal sangat.takpe laa..


Gambar iols ni,di snap oleh kazen. Haha.. Kalau takde dia yang tetiba snap gambar, takde la gambar tetiba ni.hikhik..

Family belah husband semua datang.. Ni Qaira dengan semua sepupu sepapat dia...

Family aku tak dapat datang.. Mak tak sihat. Akak aku pulak, anak tengah sibuk nak upsr. Ada tuisyen. Takpe la.. Tapi,sempat g akak aku pos kuih semperit 2 balang.. Ngam on friday sampai.. Haha...

Ni anak-anak kak ipar.. Bloger khaili..

Anak opismet aku ni siap masuk bilik men masak-masak..adess.tepuk dahi bapak dia..

Ni pestime buat open house.. Banyak benda baru beli.. Haha.. Hadiah kawen semua guna..

I/Allah,tahun depan kalau panjang umur,murah rezeki,ada lagi open house.. :)
posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. hemmmm bestnya rugi tak datang...cantik warna purple tu..

    ReplyDelete
  2. sori sangat terlupa gak aritu.. ingatkan ahad.. jangan serik jemput kami.. hehe..

    ReplyDelete
  3. Wah..seronoknyer..masak sendiri tu..pandainya...cantik rmah..warna purple..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page