Pink Diamond

18 August 2014

Cek nuffnang safely cash out!

Assalamualaikum...

Banyak dah ke dapat cek nuffnang tahun ni??? Aku baru dapat sekali.. Amount pun 3 angka je..

Alhamdulillah.. Syukur ada daripada tak hadoo kan..

Update blog pun suam-suam kuku.. Reward pun suam-suam kuku lah. Tak gitu? Heh. .

Btw,dah selamat clearkan cek ni last week. Duit pun dah masuk..

Share la pendapatan nuffnang uols dengan iols nak tak... :) mana tau boleh menambah semangat untuk buat entry setiap hari..

posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. Alhamdulillah..tahniah..

    kitepun dah cash out dah..hihi

    ReplyDelete
  2. Tahniah. Kita gigih mengumpul lagi nih ☺

    ReplyDelete
  3. tahniahh..dapat jugak walau pun suam suam kuku.. kami tunggu hujung tahun.. konon2 bonus utk blogger.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. Tahniah...boelh la buat shopping baju qaira nanti..heheh

    ReplyDelete
  5. huarggh lom cashout pun lg..tggu be beranak lg, hehe..lama x lps cashout tu?

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page