Pink Diamond

22 August 2014

Surprise gift untuk my sister birthday!

Assalamualaikum.

Hai.. Hari ni semua rakyat Malaysia berkabung. Aku pun pakai baju kurung hitam hari ni...dari atas sampai bawah hitam.. Sedih memang sedih bila mengenangkan tragedi mh17 ni.. Tak boleh bayangkan kalau ada family sendiri.. Lagi sedih kot.. :'(

Hari ni birthday kakak aku..

Tetiba terdetik kat hati nak bagi surprise kat dia. Terus google servis hantar adiah kat pintu opis..

Jumpa je yang ada servis tu,terus aku call mintak dia hantar chocolate kat opis akak aku petang ni jugak.

Yang tak menahan tu tak nak yang mahal.. Dasar kedekut punya adik! Hahaa

Bila nak murah, dapat ni la hasilnya..

RM45 dengan penghantaran.. Sebenarnya mahal harga tu..

3 ketul ferrero tu baru berapa hengget!..

Tapi, takpela.. Tahun depan kalau di panjangkan umur,dimurahkan rezeki,up ckit la surprise gift door tu the door ni.hehe.. Aminn...

Happy birthday angah! Luv u..

*bukan dia baca blog haku pun.heh.. Runner delivery bunga tengah hantar g opis dia ni.belum sampai lagi kot.. :)

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. nak diikutkan mmg mahal.. tapi berbaloi kan dengan kegembiraan yang kita bagi kat dia.. happy birthday untuk your sister

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page