27 August 2014

Terjebak jugak dengan botol susu Avent!

Assalamualaikum..

Baru ni aku beli botol susu untuk Qaira secara online.. Botol susu Avent.. Sebab tengok review ramai yang cakap ok.

Qaira ni, aku takde dedahkan dia dengan botol susu berjenama.. Heh.. So far dia isap susu pakai botol bumblebee dengan botol susu medela tu ok je. Tak de dia memilih macam sesetengah baby tu.. Heee.. Tak tau la kes tu mama dia yang memilih botol mahal @ anak yang nak botol mahal.. Heee.. Ops!

So, bebaru ni saja nak try botol avent ni. Tengok ada orang buat happy hour sale kat fb.. 2 botol susu Avent 9oz RM75 dengan postage.. Rata-rata yang cakap harga tu murah.. Kat mall pun tak dapek harga tu...

So,semalam pun botol susu sampai.. Hari ni baru hantar kat rumah pengasuh nak try tengok Qaira ok tak dengan botol susu baru...

Dari review yang aku baca & kawan-kawan bagitau botol Avent ni best sebab susu tak keluar kalau baby tak sedut.. Hehe.. Baby pegang pun senang katenye..

Dah tiba masa pun Qaira tukar botol susu baru.. :)

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. saya pun tengah survey botol avent..:)

    ReplyDelete
  2. murah sgt tu may...boleh bgtau kat mana beli. Qisya pun baru tukar ke botol ni saiz 4oz sblm ni pakai nuby..ingat nk beli yg besar trus sng

    ReplyDelete
  3. Alang2 dah jumpa yang murah beli je..bukan selalu nak ada harga macam tu..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page