Pink Diamond

16 March 2012

:: PROMOSI KAD KAWEN RAJASEHARI2U.COM ::

 

Ingat tak entry kad kawen ari tu??ingat?ingat?kalau tak ingat meh nak bagi ingat sikit..tepek entry tu kat dahi..ngihihi...

Sekarang ada promosi..ade ke B2B nak buat kad jemputan?paper beg?
Boleh la tengok lagi detail kat FB kak Lina..Sekarang ni ada promosi...Macam kad aku tu RM0.38sen je..murah kan?kertas tebal..bukan nipis macam ketas a4 tu okei.Kawan-kawan umah yang dapat kad jemputan pun berminat nak tau harga sebab kertas tebal..kalau nak tengok website pulak boleh klik Dalina World ataupun ke Raja Sehari2U.com

p/s : aha...da masuk Dalina World belum?cepat la tengok..banyak promosi lagi tau...nak jimat,order la time ada promosi..hehe..

2 comments:

  1. promosi nyer best2..thanks share yer :))

    ReplyDelete
  2. murah gila? ada lg x promosi? huhu

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page