Pink Diamond

10 March 2012

:: SPECIAL GIFT FROM LANGKAWI ::


 
Ingat tak?ingat tak?belum pape lagi dah tanye ingat ke tak kan..hehe..ingat tak..hari tu kan aku ada menang GA..tapi saguhati je kot..dapat saguhati tu pun mungkin disebabkan owner blog adalah sepupu aku..hehehe.... 
Agak lambat rasenye nak menghapdet hadiah yang die pos kat aku..sebab hadiah tu sampai pun agak lambat jugak..hehe...Jadi sila la mencuci mata untuk tengok special gift dari Langkawi ni sebagai pemenang saguhati..
 
Thanx Enna!!! =)

1 comment:

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page