Pink Diamond

28 March 2012

:: SURVEY PETI AIS & MESIN BASUH ::

Last weekend, aku dan incek tunang berpusing-pusing kat KL mencarik peti ais dan mesin basuh..macam la jauh sangaat pusingnye kan...kat Ampang je pun..haha...

Dari zaman bujang, sampai la nak kawen, dok survey peti ais dengan mesin basuh je..ngehehe..tapi tak beli jugak..mungkin tunggu hadiah tu sampai dari korang-korang kot..ngeheheheee..


Untuk pengetahuan korang yang nak beli hadiah untuk wedding aku nanti, korang tak payah la beli periuk nasik, dapur gas dan pemanas air..yang itu sudah pun kami beli di Shah Alam hari sabtu ari tu..hehe..

Ada sale kat Glenmarie..so, beli la kat sana.tak la murah sangat..tapi murah la sikit dari biasa kan..

15 comments:

  1. tapi orang tetap akan bagi electrical appliances yg kecik2 tu.. masa CA dulu, 3 rice cooker, 5 cerek elektrik, juice maker 3.. last2 mana2 yg lebih tu, pack semula n hadiahkan kt orang lain pulak

    ReplyDelete
  2. wahh dah nak kawin..beznya..;-)..tahniah2..

    ReplyDelete
  3. survey jgn xsurvey...

    *nnti roger2 k

    ReplyDelete
  4. sy dulu dah kawen baru leh beli barang2 umah..mula2 2 umah mcm padang jarak padang terkukur:)

    anyway selamat berkenalan cik may..

    ReplyDelete
  5. selamat bershopping barang rumah..:)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum May...wah bestnya dah survey barang2 utk rumah baru nanti yer...:)

    ReplyDelete
  7. Hahahahaha boleh ek cam gitu.. tak pe nanti nurul bagi hadiah lain..

    ReplyDelete
  8. Survey...jgn tak beli ☺☺

    ReplyDelete
  9. rugi lah cik may beli barang2 yg kecik mcm rice cooker and dapur gas tu. ikt kata kawan2 yg dah kawen, mostly hadiah yg mereka dapat adalah barang2 elektrik. mana tahu nanti cik may kawen ada org bg peti ais tu? hehe

    ReplyDelete
  10. Awal beli brg dapur, yg kecik2 tu la.... Napa tak tunghu pas kawin...?

    ReplyDelete
  11. comelnye mesin basuh tu..bulat

    ReplyDelete
  12. siap bagitau lagi ape yang tak payah nak dibagi.. maju bakal pengantin ni.. ape pun semoga jodoh kekal hingga akhir hayat =)

    ReplyDelete
  13. amboi..persiapan rumah tangga..hehe

    ReplyDelete
  14. Saya ada sediakan perkhidmatan Service & Repair barangan electric seperti Peti Ais-rumah,Chiller-kedai,Mesin basuh dan Aircond. Sila hubungi manHadi 019-3847890. thanks

    ReplyDelete
  15. Saya ada menyediakan perkdihmatan Service & Repair Peti ais-rumah, Chiller-kedai, Mesin basuh dan Aircond. Sila hubungi Azman 019-3847890.thanks

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page