16 March 2012

:: KUEY TEOW KANTONIS SEDAP RUPENYE ::


Just dinner di satu kedai yang dah 2,3 kali pernah datang ni..tapi sampai sekarang tak tau apa nama kedai ni.. T___T area Setapak kedai ni..but kedai makan ni nice..ada pondok tempat nak makan bersila..ada payung kalau nak duduk bawah pokok..then ada ruang untuk family kat ruang dalam kedai tu...lepas tu disediakan ubat nyamuk untuk halau nyamuk..hehehe.. =p
Kualiti gambar dalam entri ni agak sedeeh..sebab dah namenye malam kan...suram gitu je...gambar pun suram la...kui kui kui...

Aku try menu kuey tew kantonis buat kali pertama.sebab budak tu kate sedap...tapi, memang sedap...


Incek tunang pulak order Nasi Goreng Paprik jek..sedap..hiasan pun menarik..Incek tunang ni memang aku nak suh makan nasik banyak sikit..supaya same gemuk aku..nanti senget pulak pelamin.. ^____*

Dah kenyang...lupa nak amik gambar pinggan yang licin..haha..lapor sangat tuh... =p

2 comments:

  1. ya3..memang sedap...selalu makan..kat sini panggil kuey teow kung fu .bhahaha

    ReplyDelete
  2. huuhhu...nak juga....le belanja heheh.

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page