13 March 2012

:: KAD JEMPUTAN KAHWIN DAH SIAP!! ::

 

Wallaaaa..kad jemputan kahwin dah siap..ekcelli dah lama siap..tapi tak sempat lagi nak amik gambar dan tepek kat sini!!hahaha...tinggal nak lipat je dan masuk sampul..
Mesti dah boleh membayangkan ape kaler temanye kan..kan..hehe...kami sepakat buat sekeping kad yang ada 2 jemputan.iaitu belah laki dan belah perempuan..sebab??kami kan dulu 1 sekolah..so, bagi member-member batch 1999-2001 kat Pekan dulu boleh la pilih, nak datang belah laki ke belah perempuan kan..tak payah gaduh-gaduh..
Simpel je kan kad kitorang?hehehe..

Ekcelli, wedding belah perempuan akan dibuat di Felda Keratong 4, Muadzam Shah, Pahang pada 21hb April 2012...dekat je dengan Bahau, Segamat, Muadzam Shah..
so, ade blogger yang berada di kawasan berdekatan tak?kalau ada, jemput la datang...meh tinggal alamat kat emel, Cik May pos kan kad jemputan..

kalau yang dari jauh nak datang pun boleh..sentiasa terbuka untuk korang datang makan nasik minyak free!hehehe..if dari KL, lebih kurang 3 jam perjalanan..so far, ramai jugak la kengkawan yang gerak dari KL pukul 9am then dalam 3pm dah gerak balik KL..jaraknya tak sampai 200km pun..kalau ada yang nak sambung perjalanan bercuti lepas my wedding pun boleh.

KAWAN-KAWAN BLOGER ADALAH DIJEMPUT!! ^^

17 comments:

  1. Wahhh br ckp psl kawen dia da nk kwen...kite dok port klang...
    :( apa2 pn tahniah ye..

    ReplyDelete
  2. tahniah Cik May yg bakal melangusngkan pernikahan dgn insan tersayang. semoga semuanya berjalan lancar..aminnn

    ReplyDelete
  3. Eee.... Dah dekat dah nak kawen.... Hheee.... Best...

    Cik may, msred nak tanya kenapa feed cik may kat blog msred taknak auto update? Tak paham ni... Sory msred buta it...hheee...

    ReplyDelete
  4. Kawan cik may buat macamana nak bg autoupdate?

    ReplyDelete
  5. ohh felda keratong 4....felda ex bf aku dlu..hahahahahahaha

    ReplyDelete
  6. tahniah cik may..cantik kad kahwin semoga semuanya berjalan dengna lancar ye...

    ReplyDelete
  7. wahhhh sukenyerrrr. hehe.

    tapi tetap xboleh nak pegi jugak. haha.

    moga majlis bjalan dgn lancar akak ^^

    ReplyDelete
  8. thniah .kad tu cantik la.wat kat ne....???

    ReplyDelete
  9. alaa jauhnya pahang.. huhu

    ReplyDelete
  10. nak kad!! rsenye dua jam lebih je dari umah..hehe :D

    ReplyDelete
  11. jimat sebenarnya kan kalau buat kad jemputan 2in 1. jannah nanti kawen pon nak buat mcm tu gakk. hee

    ReplyDelete
  12. wahhhh.
    tak lama lagi bakal jadi isteri orang dahhh.
    tahniah!
    :)

    ReplyDelete
  13. waa dh nk kawen..thniah..barakallahulakuma ^^

    ReplyDelete
  14. tahniah cik may..kad tu cantik..

    ReplyDelete
  15. tahniah mayzura... semoga bahagia hingga akhir hayat..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page