5 March 2012

:: MEATBALL IKEA ::

Baru-baru ni opismate ada bagi idea untuk buat centerpiece kat bahagian meja makan..lepas tu terus macam teringat kat idea member sekolah aku ari tu..nama die Sue..Sue menggunakan pasu yang dibeli kat IKEA...dengan harga RM0.99 je..terus bagitau incek tunang nak gi IKEA nak carik pasu..

Sampai kat sana ajak Sizuka lepak sekali..tapi Sizuka sombong...jual mahallll...takpe la kan..

Sebelum misi mencarik pasu tu gi makan meatball IKEA yang orang kata sedap sangat tuh..hari tu housemate ada cakap sedap sangat sampai teringat-ingat katenye..lepas tu ade plak baca kat entry Sizuka..pun cakap sedap makan meatball kat sana...
 
 
we all pun try la....cian kan..baru nak try..bak kate Along, Kay Ell la sangat kalau tak g lepak kat belah-belah sane kan...hoho...aku jarang g belah-belah sana untuk shopping..jauh sangat rasenye...

Beli set 10 bijik meatball je..tapi share berdua dengan incek tunang.bukan nak kata we all ni pasangan romantik habis..tapi, takut tak habis...sebab perut dah isi dengan bun..gara-gara aku kelaparan sangat..nampak je kedai roti tu terus beli sosej bun...makan sambil berjalan menuju ke IKEA..tak senonoh kan?hahaha....

Komen pasal meatball ni?okei la..mungkin sebab perut tak lapar sangat...rasa sedap la..aku tengok pun majoriti orang makan meatball tuh...

10 comments:

  1. saya xpenah lagi makan meatball ikea ni. selalu dengar cerita kawan2 je.. hehehe insyallah kalau ada rezeki teringin jugk nak makan.. :)

    saya bukan org terengganu. saya org kulim kedah tapi skrg menetap di kemaman.. :)

    ReplyDelete
  2. ok jugak u dah try.. i tak try2 lagi.. huhu...

    -madammondoq-

    ReplyDelete
  3. hehe...sdp sngt ka???grrr...kne cube nihh...:-):-)

    ReplyDelete
  4. mcm na try jugak jep , 1st tyme dgr nih ~

    ReplyDelete
  5. Ramai yg ckp sedap . kawan saya sampai ada yg pegi Ikea semata-mata nak makan metball ni jer .. tp tekak ni xblh menerimanya la .. ermm ...

    ReplyDelete
  6. karipap kat ikea tu pun sedap juge..... dah lama tak makan kat situ.. wit tak de lar nak sopping2 kat sane.... huhuhuh~

    ReplyDelete
  7. Banyak lah sizuka sombong.. hehehe, wan tepon last minit.. :(
    Nurul ngan rumah bersepah2, hehehe

    Lain kali kita set dating k.. ;)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum May...yer la makanan kat Ikea tu sedap2 juga rotinya pun sedap2.:)

    ReplyDelete
  9. byk dah baca komen pasal meatball ni tp ntah bila la dpt mkn?

    ReplyDelete
  10. alahai..kenapalah IKEA nie xde kat penang

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page