Pink Diamond

22 March 2012

:: BUFFER EARNING MASYUK LAGIIII ::

Pheww.....semalam 1 B.E dah jadi M.E..hari ni masuk lagi 1 B.E pulak...saja je tau incek Nuffnang ni...tak bagi tiket wayang tapi bagi B.E banyak-banyak..hehe...
Masuk pulak Great Eastern Life Assurance tu ha..korang, meh la bertenggek lama-lama kat blog aku klik iklan Great Eastern tu..hehe..

Time kasih Nuffnang..aku nak sambung buat keje pulak..

13 comments:

  1. tahniah cm,, hehe,, moga rezeki bertambah lagi nanti :D

    ReplyDelete
  2. boleh tanya sikit tak?

    Macam mana nak dapat Ctr bonus?

    ReplyDelete
  3. Tahniah...rejeki nak kawin ☺☺

    ReplyDelete
  4. untunglaa cik may..
    jeles jeless

    ReplyDelete
  5. bestnye tahniah..sy xpenah dpt gi

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum May...wah bestnya asyik masyuk jer kan rezeki org nak berkahwin la tu...:)

    ReplyDelete
  7. knp la be xmasuk2 lg blog haku? sedih sgguh

    ReplyDelete
  8. kui kui kui =D
    tahun lepas byk la masuk, sekali dpt smpai 4,5..total lebih 10 be la..tp tahun ni satu pun tak lekat..pelik gk..nuffnang dah majuk ngan aku ke apa...huhu

    nnti aku bncg blk ngn tng aku ye.

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page