Pink Diamond

3 March 2012

:: INVITATION CARD 80% READY ::

 

Pffftt...~ kad kawen on progress..no handmade card invitation sebab aku ni tak kreatif..so, jalan yang terbaik, tempah je la...tempah pun agak lambat..hihi..
hari sabtu 03.03.2012 dah nak edarkan kad jemputan kepada sedara-mara memandangkan ada kenduri umah pakcik..alang-alang nak jumpa dorang, terus edarkan je la..tapi hari 22.03.2012 baru aku completekan form dan draf peta nak g umah aku..
Hari tu nak buat awal-awal..si tunang kate 3 hari je boleh siap..okei..fine...mentang-mentang printing dan draf semua dibuat oleh abang ipar incek tunang kan..so, takde la die menggelabah macam itik keluar reban..
Ni hanyalah draf awalan je...oh..anak panah bagai tu hanya la item yang aku mintak abang ipar incek tunang tukar kan..

Plan asal memang nak guna imej kartun je..tak nak letak gambar sendiri..sebab nanti orang buang je kad tu dalam bakul sampah..tak nak la gambar aku dibuang-buang.

Then takde kalimah Bismillah or hadis-hadis bagai..dah pesan awal-awal kat incek tunang.senang die nak bagitau abang ipar die spec kad tu nanti.sebab bak kata MOON takut penerima tu tak alert dan prihatin terus buang kad tu.sape nak tanggung?

Senang je berurusan dengan dorang ni..hanya melalui emel je..pantas dan efisyen sekali kan kak khaili??..petang semalam aku amend sikit, hari ni terus dah boleh print...

p/s : kalau ade b2b yang tengah carik tempat nak buat kad kawen, boleh la klik di sini atau google je rajasehari2u.com..ops..tak amik pape komisyen ye..hehe...hanya berkongsi..=)

2 comments:

  1. hehehe...betul...kekadang orang juz campak campak je kad kawin...lepas dah setel kemana dah kad kita dorang letak...hmmm

    ReplyDelete
  2. cik may nanti ingatkan kt..

    hari tu wan ad suh buat list bdk office dia nak bg kad... takut kt lupa.. :-)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page