26 March 2012

:: RESEPSI DANNY X-FACTOR & ALONG KAT ZEBRA SQUARE MALAM TADI PART 1 ::



Ini adalah kejadian malam tadi..resepsi untuk kali keberapa tah..baru aku dapat menghadirkan diri..sebab along buat kat Zebra Square Kg.Pandan..dekat dengan umah aku..miahahaha..

Ni gambar original dari kamere aii okei...suasana masa nak amik gambar ni?perghh..memang berebut-rebut la dengan reporter..ramai giler...mujur dapat snap sikit..maklumla..kamera tak canggih...

Ramai retis datang wooo..Mustafa Kamal ada..Azza Elite ada..Amiza Adnan ada..Fara Fauzana ada...Datin Noniswara ada..ramai lagi la..tak larat nak taip nama artis yang datang..tapi tak ada la amik gambar dengan dorang pun..hihi..

sempat amik gambar dengan Fara Fauzana je..tapi pakai henpon member..sebab kamera aku habis bateri..tak charge dekat 3 minggu.demmmm!.padan muka aku!

update!! ada yang tertanye-tanye kenapa aku ada kat wedding ini kan..jawapannya sebab wife Danny tu aku member rapat since kitorang sekolah teknik dulu..still keep in touch wif her..dan aku selalu order barang dari oversea dengan die till now..hehe...sekian.. ~

15 comments:

  1. kawen da ker die ni...?
    ade mase singgahla
    http://ournext.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. cantiknye :) hehe..
    untung laa dye dapat pergi :)

    ReplyDelete
  3. pengantin pempuan kawan Cik May ye.. wah mesti best g resepsi retis:)

    ReplyDelete
  4. asal muka danny pelik tu .. hihihi .. nway , dorang mmg sepadan kan :)

    wahh CM jumpa Fafau laa.. nak jugakk :p

    ReplyDelete
  5. assalamualaikumMay...wah seronoknya dpt menghadiri perkahwinan artis ye...:)

    ReplyDelete
  6. rasa2nya diorg nikah dah lame jugak kan cik May?

    ReplyDelete
  7. semoga kekal hingga akhir hayat..

    ReplyDelete
  8. mcm mana cik may boleh pegi wedding mereka nie? wahh grand gitu

    ReplyDelete
  9. pakwe chemay kahwinn lain!!!
    wuuuuu
    T_____T

    ReplyDelete
  10. wahhhh artis kawennn. mesti best kann pegi sana. hehe

    ReplyDelete
  11. untung laaaaa~~ hihi

    eh,bunga nk bg camana? pos ke?

    ReplyDelete
  12. best la dapat hadiri majlis ni..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page