Pink Diamond

2 March 2012

:: BILA STATUS BERTUKAR ::

 
Sian kawan-kawan aku....mane yang tak tau pasal aku bertunang...ramai yang terkejut bila status bertukar pagi tadi..tapi kawan-kawan rapat yang dah tau tak terkejut la sangat kan..hehehe...
Status ni baru je tukar..baru tukar kat FB..tapi kawan-kawan bloger semua dah tau kan..kan..hihihi..sebenarnya memang aku plan nak tukar status kat FB tu bile lagi sebulan nak kawen..tapi incek tunang dah buat request kat FB nak publish status ni..aku accept je la...

p/s : aura serabut dah sampai ni ha...adesh..

4 comments:

  1. hehe..berahsia orgnye ek :p
    ble mjlis cik may??;)

    ReplyDelete
  2. wan x sabo nak kawen.. hehehe

    ReplyDelete
  3. haha rileks2... =)

    aku tgh gigih buat bola2 ko ni...ahaaaaaaaa

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page