29 March 2012

:: VOUCHER KFC FREE UNTUK PEMBACA ENTRY INI !!! ::

Dengan penuh rasa baik hati, aku nak share dengan korang voucher KFC yang aku dapat...kalau ada rasa nak makan KFC dengan penuh penjimatan, silalah print kupon di atas..kalau nak makan untuk lebih dari 2 orang, boleh print voucher tu banyak-banyak...

Selamat menjamu selera di KFC.. =)

15 comments:

  1. blh guna yg print cam tu je ke CM?

    ReplyDelete
  2. eerrkkk betul ke boleh pakai nie? print cam tu je ke CM?

    ReplyDelete
  3. errk betul ke ni? bleh aku redeem utk bukak pose nnti

    ReplyDelete
  4. dah makan tadi.. tapi x berbaloi lah dengan harga dia..

    ReplyDelete
  5. cik mama dah makn smlm ngan budak opis.. hehehhe

    ReplyDelete
  6. cam susah je nak caye ni :)

    ReplyDelete
  7. apa yg tak berbaloi pulak tu ye?

    -madammondoq-

    ReplyDelete
  8. wah...terima kasih ck may :)

    ReplyDelete
  9. waah!! macam menarik je ni! tamat tempoh pun macam lambat lagi je

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page