3 July 2014

Portable Pool Murah-murah : animal pool : splash pool : family loung pool

Assalamualaikum...


Hai hai.. Tuan tanah nak bukak kedai..

Nak maklum kat semua kengkawan, di sini ada menjual pool dengan harga berpatutan.. Pasti paling murah di pasaran... Ada beberapa design pool dan harga berlainan ye..

Meh nak share sesikit.. Buat masa ni, hot item yang memang laju macam pisang goreng yang aku jual ialah.. Animal pool..

Meh aku share gambar anak sendiri main pool ni...

Pool ni boleh keluarkan air hujan yoooo....

Qaira dengan kakak sepupu kat Kuantan..

Lepas je share testimoni anak aku, ramai orang mula bertanyakan.. Hehee.. Meh nak share antara gambar yang customer aku hantar lepas beli pool ni dari aku... Ditegaskan, customer aku ye.. Bukan gambar carian google!

Ni anak customer aku dari Kepong.. Ibunya kawan aku sek dulu..

Ni anak customer aku dari Shah Alam. Mak dia ni dulu seopis dengan aku zaman aku fresh graduate..

Ni anak customer dari Terengganu.. Tak kenal customer ni. Tapi,rezeki sangat dapat jumpa customer ni.. Banyak kali kol nak tanya pool ni..

Ni pulak anak customer dari Rawang. Mami dia budak SPNB jugak.. Jiran aku.. Hehee..

Ni pulak customer kat Kuala Terengganu.. Budak SPNB jugak..hihi. Tapi staff cawangan..

Okei.. Tak boleh share banyak gambar customer.. Nanti tak habis-habis baca entry ni 3 hari 3 malam...

Design lain,lebih slim dari segi size dan harga.. Iaitu Splash Pool..

Secara jujur, tak ramai beli yang ni. Sebab kecik sikit kot sizenye. Tapi, sesuai untuk ruangan yang lebih kecil ye..

Pool yang terakhir nak perkenalkan, Family Lounge Pool..

Simpel but nice! Hehe.. Besar.. Banyak free gift!


Sweet jer customer ni kan. Main dalam pool dengan anak..

Orang dewasa pun boleh masuk dalam pool ni.. Korang jangan risau. Kalau rasa tak sempat bawak anak gi main air, bawak je anak masuk dalam pool ni...

Harga? Emel je untuk dapatkan harga promosi ok.. Ni emel address : mayzura@ymail.com

Antara free gift yang diberikan untuk setiap pembelian:
1)pam elektrik
2)penembak air @ pump gun 2pcs
3)repair kit
4)bola

Setiap free gift bergantung kepada stok ye..

So,sesiapa nak, boleh bagitau ye. :)

posted from Bloggeroid

17 comments:

  1. Cutenya. Tapi rumah apartment lah. huhuhu...

    ReplyDelete
  2. alamak mcm best je..nanti nk email

    ReplyDelete
  3. raya nanti kalau buat open house boleh buat party buih sekali kan..hahaha..

    ReplyDelete
  4. Bestnya. Kalau laman rumah luas ok la kan. May, lama tak jumpa. Sihat ke. Bb dah besr mana.

    ReplyDelete
  5. Sy dh email tp xdpt reply lg lh... Nnt tolg cek eh. Nk bwk balik kg utk raya ni

    ReplyDelete
  6. Email myra_2515@yahoo.com utk price animal pool..tq sis

    ReplyDelete
  7. email harga animal pool pada saya..rose_doraemon@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. email harga animal pool pada saya rose_doraemon@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. email harga animal pool pada saya rose_doraemon@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. email harga animal pool pada saya rose_doraemon@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. email harga animal pool
    narlily_nmn@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. Emaill kn sy hrg tuk animal n splash pool..
    casper_6254@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. Kak, stock ada lagi?
    Harga mcmane ya?

    ReplyDelete
  14. Whatsapp sy 01126111696 @ email faezah.jaafar89@yahoo.com

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page