Pink Diamond

27 September 2011

:: TIBE-TIBE SAMPAI GENTING??? ::

Tengahari semalam sempat la aku menghapdet blog cipisan aku ni kat opis member aku...
Sementara menunggu incek tunang sampai...

On the way balik KL tu, tibe-tibe incek tunang kate teringin la naik skyway...
Adei..die ni main-main ke betol-betol..
Dah le aku tengah demam..
Perut lapar...

We all singgah mcD kat highway tu...
Aku ingat nak makan kat sane je..
Tibe-tibe incek tunang drive thru je..
Aii..bile aku nak makan dengan tenang ni...

Pas drive thru incek tunang terus drive direct naik Genting...
Hadei..layankan je la...

Sampai sane makan jap dalam kete..
Terus carik tempat naik kerete kabel tuh..
Dulu tak naik mende alah ni...drive sampai atas je..

Tiket dah dapat!!
RM5 je..murah rupenye...


Masa naik tu memang dah hujan...


 Sempat la amik gambar ni dari atas tu ha..

Time tu hujan...outdoor game memang tutup la kan..
Tapi kitorang memang tak merancang nak main game pun..
Nak memenuhi hajat incek tunang je...
Nak naik kerete kebal..opss..kabel... ^___^

Lebih kurang pukul 6pm..kitorang dah ade kat stesen skyway...
Nak balik dah...
Sebab aku rasa suhu badan aku dah bertambah panas...
Dalam hati aku...jumpa doktor komfem dapat MC ni..
lalalalala..~

Masuk dalam kerete, aku dah tepek macam-macam minyak dah..sebab kepale dah sakit sangat..
Lepas je exit ke Ampang, dapat call dari opismet..
ayatnye berbunyi begini..

"May, esok awak kene outstation ke Kuantan tau..ade majlis serah inden + jamuan hari raye kat opis branch."

Aduhai.....aku baru sampai dari Kuantan dah kene g Kuantan semula??????
Badan aku tengah panas yang amat ni...

Sampai je kat umah, terus kemas beg untuk outstation..
Pastu amik Cool Fever ni..
Tepek kat dahi aku..
Walaupun die ade tulis :  for children je..ada aku kisah??

Janji hari ni aku bangun je, suhu badan dah turun sikit..

p/s : jangan lupe makan ubat kalau demam...^__^

S i l a  l a   L I K E . T e r i m a  k a s i h  s u d i  b a c a  d a n  L I K E . .

4 comments:

  1. salam perkenalan...heheh..hari ni demam x? best dapat nek kete kabel tu....mula2 naik gayat kot...


    tlg klik di sini >>>

    http://www.ourbestmoments.com.my/gallery-details/46194

    jgn lupa like pic saya tau..thanks ya

    ReplyDelete
  2. so sweetlah tunang u..teringat time dating dulu hubby pun suke buat kezutan mcm nie heheheeee

    jangan lupa makan ubat..take care!

    ReplyDelete
  3. kalau da tak larat sgt jgn pkse diri...kang jd lg melarat plak kang

    ReplyDelete
  4. salam may...selamat menjalankan tugas yg diberikan dgn hati yg tenang yer...

    moga cpt sembuh demam tu...:)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page