7 September 2011

MAKCIK, NAK KENCING........

Ni pasal anak buah aku yang semakin debab ni...
Paling bongsu, tapi paling besar...
Umur baru 4 tahun...
Macam biasa,gambar kat bawah ni adelah gambar tahun lepas..
Sebab lupe nak amik gambar raye baru ni..kerana terlalu sibuk...



















Masa aku dok sibuk-sibuk kat bilik air...die datang...
"Makcik,nak encing.."

Aku pun buat la pe yang patut untuk die kan...
Tibe-tibe die berdiri pulak...
"Makcik,tak kuar pun.."

Aku pun, suh die cangkung lagi..
Die bangun lagi...
"Makcik, tak kuar...cube makcik jirus air.."
Aku jirus la...

"Da?? "
Die cakap.. "Belum.."
Hm...aku pun suruh die mandi...da alang-alang kan...Siap mandi tu, aku suruh die kencing pulak..
"Makcik..tak encing pun.."

Sampai sudah tak kencing...taktik nak main air je..Huh....

Result GA boleh tengok kat SINI

Entry ni best tak?tolong LIKE  boleh?

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page