Pink Diamond

19 September 2011

:: BERSANDING TENGAH HUJAN ::

pffttt....bersanding dalam hujan kauuu...
ko hade?tak de kan....  --> tah pape tah..tanye dan jawab sendiri... Y___Y

semalam g wedding opismet aku kat Setapak...
melepaskan perasaan frust menonggeng  dan berguling-guling sebab tak dapat tengok Along di ijab kabul dengan Danny x-factor...aku ade buat entry tu pagi tadi kat sini..

Sampai je kat umah pengantin, hujan lebat gile..
Basah jugak la baju kitorang neh..

 Aku pun makan laju-laju..sebelum air hujan masuk kat pinggan nasik aku..


Kesian kawan aku sorang ni..
Berarak dalam hujan lebat...
Aku pulak kesian tengok die ni..
Dah la penyabar budaknye..
Ops!opismet aku pengantin laki-laki tuh..
Pengapitnye pun basah lencun dah tu...
Semue yang di rancang lame mesti tak menjadi..
Meje makan damai pun kene hujan lebat...

BTW, Selamat Pengantin Baru Piko dan Sarah..Semoge berbahagia hingga ke akhir hayat ye..

p/s:kite hanye merancang,Tuhan yang menentukan... =D

S i l e  L I K E  e n t r y  n i  l e p a s  b a c a . T e r i m a  k a s i h  s u d i  b a c e . . ^___^

3 comments:

  1. kesiannya..mesti kenangan yang x le lupa untuk pengantin , keluarga dan yang dtg :) dtg beraya :)

    ReplyDelete
  2. pada sudut positivnya..mungkin hujan yang turun tu hujan rahmat semasa mereka disandingkan...pasangan bahagia!!!

    http://asyfaro.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. special tu...orang lain mana ada bersanding dalam hujan... ^_^

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page