Pink Diamond

9 September 2011

"2nd GiveAway by LyssaSecret".

join DI SINI
Kalau dah sampai hangen nak join contest, GA & segmen,memang akan berderet-deret la entry aku pasal bende alah ni je..huhuhu..~

Tak percaye?? tengok ni...baru semalam je join..hehehe...

Tapi disebabkan aku dah di tag oleh qhalisqaisaraqhalilqhalifateema (panjang kan name die ni..hihi..) aku pun join jugak la...

btw...nak say hepi besday kat adik lyssa ni..semoge terus suksess dalam dunia blog ye.. =)

Tag kat 3 orang kawan blogger pulak.. korang join tau.. =)
Cik Bahagia :: Maya Anis :: CX ::

p/s : besday aku dah lepas...huhu..~

s i l a LIKE k a l a u  s u k e  e n t r y  i n i . . .

3 comments:

  1. akak malas aar bab tag mengetag nieh.. tp selamat bergiveaway la yer

    ReplyDelete
  2. tu la..mlas jugak kalu join bnde2 yg complicated...tapi,da kene tag,join je la..=)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page