8 September 2011

NAK TIDO KAT OPIS LA MACAM NI

Bermula je hari pertama bekerja dalam bulan Syawal ni aku dah kembali balik kerja malam..
Hadoii....
Tibe-tibe jer kerja banyak pulak...

Tadi baru je lepas 'menembak' bos aku..
hm...
Suke hati die je mintak buat event hari selasa...
Esok dah Jumaat..
Dahla kat tangan tengah banyak bende kene setel ni...

Mentang-mentang bos kan.....
Bos besar dari die pun tak macam die...Sempoi...


p/s : rasa nak bagi semua paper kat tangan ni bagi die buat sorang...kalau korang jadi bos jangan buat perangai yang suke nyusahkan orang ye..

LIKE tak entry emo macam ni??aku LIKE je....korang LIKE sekali ek??

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page